Opti-Metal Coat™

Opti-Metal Coat™

Cea mai bună protecție pentru suprafețele din metal!

Opti-Metal Coat™ este un coating ceramic cu uscare rapidă conceput pentru a adera la toate suprafețele din metal și protejează contra oxidării și defectelor apărute în timpul procesului de curățare.

Opti-Metal Coat™ creează o barieră protectoare cu aderență ridicată la suprafața metalică care protejează la acțiunile chimice și a acizilor. Proprietățile hidrofobe asigură o mentenanță ușoară pentru toate aplicațiile din domeniile auto, marin, aviatic și industrial.


Cum funcționează?

Opti-Metal Coat™ are o uscare rapidă pentru a preveni absorbția și defectarea premature pe metale poroase. Rășina ceramică se solidifică pe suprafață protejând împotriva oxidării. Datorită structurii pe bază de carbură de siliciu, rășina nu este îndepărtată în timpul procesului de curățare și protejează împotriva substanțelor chimice care ar deteriora suprafața.

Opti-Metal Coat™ este conceput special pentru suprafețele metalice neacoperite. Opti-Metal Coat™ va adera la suprafețele din aluminiu, alamă, crom și alte metale lustruite și le va proteja împotriva pierderii luciului și oxidării.

O formulă nouă și îmbogățită

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating.

Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung.

Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV.
Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.