Optimum Paint Guard

Optimum Paint Guard

Protejați-vă parcul auto și profiturile cu Paint Guard!

Optimum Paint Guard este un coating ceramic formulat pentru protejarea parcului auto de defectele produse de spălatul la locație, a dejecțiilor de păsări și altele.

Optimum Paint Guard produce o suprafață mai dură decât cea a lacului de fabrică care este mai ușor de menținut și mai rezistentă la defectele rezultate din procesul de spălare. Mai mult, Paint Guard previne defectele permanente care apar de la substanțe chimice și ajută la evitarea manoperei de reparație care scade marja de profit.


Cum funcționează?

Optimum Paint Guard este aplicat pe suprafețele vopsite ale autoturismelor când un lot nou este recepționat și pregătit pentru expunere. După ce se întărește, suprafața devine mai rezistentă la acțiunile mecanice și îmbunătățește aspectul pe termen lung. Rezistența chimică extremă a produsului previne defectele datorate substanțelor nocive din mediul înconjurător și face ca autoturismul să se curețe mult mai usor.

O formulă nouă și îmbogățită

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating.

Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung.

Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV.
Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.