Opti-Trim

Opti-Trim

Protejează-le pe cele noi, restaurează-le pe cele vechi și decolorate!

Opti-Trim este un sistem bi-component revoluționar care rezolvă permanent problemele suprafețelor de plastic decolorate. Spre deosebire de alte produse care sunt limitate ca și durată de viață, Opti-Trim conține absorbanți UV în concentrații mari care previn decolorarea pe termen lung.

Opti-Trim Protect este o rășină hibridă transparentă care previne decolorarea din cauza razelor UV a suprafețelor noi din plastic. Pentru mașini noi, alegeți Opti-Trim Protect pentru a îmbunătăți aspectul suprafețelor din plastic și a-l menține.

Opti-Trim Restore este o rășină hibridă cu durabilitate mare care conține aditivi speciali de culoare care restaurează plasticul decolorat și oxidat, oferindu-i un aspect de nou. Pentru mașinile mai vechi care au o problemă de decolorare a suprafețelor de plastic, alegeți Opti-Trim Restore.


Cum funcționează?

Opti-Trim Restore este absorbit de suprafața din plastic readucând suprafața la aspectul initial. În același timp, Opti-Trim reacționează cu plasticul și crează o legatură chimică cu acesta. Odată ce se întărește, rășina formează o suprafață durabilă, rezistentă UV cu un aspect de nou.

O formulă nouă și îmbogățită

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating.

Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung.

Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV.
Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.