Opti-Glass Pro

Opti-Glass Pro

Îmbunătățiți vizibilitatea cu Opti-Glass Pro!

Opti-Glass Pro este formulat special pentru a forma legături cu suprafețele pe bază de siliciu pentru a crea un strat hidrofob durabil care oferă protecție pe termen lung suprafețelor din sticlă și pentru a crește rezistența la ciobire și zgâriere.

Opti-Glass Pro asigură o rezistență sporită la ciobituri și îmbunătățește considerabil vizibilitatea în timpul condusului în condiții de vreme nefavorabilă prin faptul că respinge apa de la viteze mult mai reduse decât alte produse de pe piață. Opti-Glass Pro asigură durabilitatea multi anuală neegalată.


Cum funcționează?

Opti-Glass Pro creează un unghi de contact extrem de ridicat între apă și suprafața de sticlă. Acest lucru înseamnă că picăturile de apă nu pot să adere pe suprafață și sunt împinse de pe parbriz de rezistența aerului în timpul deplasării, îmbunătățind performanțele ștergătoarelor sau anulând necesitatea de a le folosi.

În plus, Opti-Glass Pro poate îmbunătăți rezistența la ciobire a parbrizului prin faptul că scade coeficientul de frecare. Datorită acestei proprietăți la impactul unui obiect cu parbrizul acelați obiect este mai degrabă deviat reducând șansele ca acesta să deterioreze sticla.

O formulă nouă și îmbogățită

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating.

Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung.

Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV.
Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.