Opti-Guard Fabric

Opti-Guard Fabric

Superhidrofob. Protecție pe termen lung.

Opti-Guard Fabric creează un strat de protecție superhidrofob pe suprafețele textile din interiorul și exteriorul autovehicolului cum sunt: scaunele acoperite cu material textil, machete, țesătura soft-top-ului și altele. Când lichidele intră în contact cu textilele tratate cu Opti-Guard Fabric sunt respinse fără să penetreze sau să păteze suprafața.


Cum funcționează?

Opti-Guard Fabric formează legături puternice cu fibrele ca să prevină îndepărtarea produsului când acestea sunt curățate. Această legătură creează o suprafață care produce un unghi de contact foarte ridicat în contact cu lichidele. Datorită acestui unghi foarte ridicat, lichidele nu pot să penetreze sau să se atașeze fibrelor și sunt respinse.

Împreună cu Optimum Fabric Cleaner & Protectant, Opti-Guard Fabric formează un sistem de protecție permanentă pentru aceste materiale.

O formulă nouă și îmbogățită

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating.

Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung.

Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV.
Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.